A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Referinte - cereri :: Mesaje SMS de Referinte - cereri :: Mesaje Felicitari Referinte - cereri ::

Mesaje - Referinte - cereri

Cea mai usoara cale de a incepe o afacere noua este in urma unei recomandari. Recomandarile facute de clientii multumiti pot valora mai mult decat bugetul de publicitate al unei firme. Merita sa acordati o importanta deosebita acestui aspect.

Incurajati-va clientii sa vorbeasca despre dumneavoastra, rugati-i sa va recomande tuturor cunoscutilor. Prin intermediul felicitarilor de referinte o puteti face intr-un mod profesional.Suntem in cautare de noi oportunitati. Daca stiti persoane carora le putem oferi serviciile noastre, va rugam anuntati-ne.
Suntem deschisi pentru noi afaceri. Daca stiti pe cineva care ne-ar putea ajuta va rugam sa ne anuntati.
Nimic nu este mai bun pentru noi decat recomandarile clientilor multumiti. Speram sa va amintiti de noi cand vi se va cere o recomandare.
Speram ca sunteti multumit de serviciile noastre. Daca nu, va rugam sa ne anuntati pentru a le putea imbunatati cat mai repede. Speram sa va amintiti de noi cand vi se va cere o recomandare.
Suntem in cautarea unor noi parteneri de afaceri. Recomandarile dumneavoastra ne-ar fi de mare ajutor. Multumim anticipat!
Recomandarile facute de dumneavoastra sunt DE NEPRETUIT
Cel mai mare compliment pe care ni-l puteti face este o recomandare. Va multumim anticipat pentru recomandarile pe care le faceti pentru noi!
Daca auziti pe cineva interesat de serviciile noastre, speram sa ne recomandati. Apreciem foarte mult recomandarile dumneavoastra.