A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Pensionare :: Mesaje SMS de Pensionare :: Mesaje Felicitari Pensionare ::

Mesaje - Pensionare

Trimiteti o felicitare angajatilor, subalternilor sau colegilor dumneavoastra care urmeaza sa se pensioneze.

Pe keepto.ro gasiti atat felicitari cat si mesaje pe care le puteti trimite cu ocazia pensionarii cunoscutilor dumneavoastra.Iti dorim ca pensia ta sa fie o perioada speciala, petrecuta alaturi de familie, prieteni, nepoti. Sa fii sanatos si sa te bucuri de fiecare zi din viata.
Un capitol din viata ta se incheie acum, iar altul nou va incepe in curand. Iti dorim multi ani de sanatate, bucurie si primavara in suflet.
Sa fii sanatos si sa te bucuri de pensie. O meriti din plin. P.S. Sa te gandesti la noi din cand in cand.
Ai muncit atat de mult si atat de bine incat nimeni nu merita pensia mai mult decat tine. Sper sa te bucuri de ficare moment. Felicitari pentru pensionare!
Iti dorim ca pensia ta sa fie mai frumoasa decat ti-ai imaginat vreodata. Anii ce urmeaza sa-ti fie fericiti si sanatosi!
Astazi este prima zi a restului vietii tale. Bucura-te de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.
Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viata si intelepciunea unui nou inceput. Felicitari pentu o cariera deosebita.
Cu ocazia pensionarii iti uram zile insorite, adieri de vant cand ai nevoie de ele si sanatate ca sa te bucuri din plin de viata.
Acum ca te PENSIONEZI, poti face ceva ce majoritatea celor ce lucreaza nu pot... SA ZAMBEASCA luni dimineata!
Cu ocazia pensionarii noi toti ne gandim la tine si iti uram sa ai parte de tot ce este mai bun si relaxant. Pensionare fericita!