A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Paste :: Mesaje SMS de Paste :: Mesaje Felicitari Paste ::

Mesaje - Paste

Pastele reprezinta cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii, in aceasta zi se sarbatoreste Invierea lui Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu. Cu ocazia unei asemenea sarbatori se cuvine sa trimitem mesaje si felicitari tuturor celor dragi si nu numai.In noaptea Invierii, cand clopotele bat Cu lumanari aprinse, cu sufletul curat Sa spunem impreuna, Hristos a Inviat!
Cu lumanari aprinse Cu sufletul curat, Sa spunem impreuna Hristos a Inviat!
Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ce poate fi mai bun, mai sincer, mai curat. Sarbatori Fericite si pace in suflet!
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!
Sa aveti liniste in casa si un an imbelsugat, Paste Fericit si Hristos a Inviat!
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!
Cele mai sincere urari de sanatate, zile senine si multe realizari unui client special. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Sarbatorile Pascale sunt speciale pentru toti crestinii iar tu esti special pentru noi. Iti dorim sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. Hristos a Inviat!
Fie ca Lumina Invierii Domnului sa va umple sufletele de bucurii alaturi de cei dragi. Hristos a Inviat!
Tratam toti clientii la fel dar totusi, unii clienti sunt pur si simplu speciali... Clientii ca dumneavoastra. Sarbatori Fericite si un an plin de realizari!
La casa de oameni buni Dumnezeu face minuni, Pune ingeri langa ea Sa le rada inima. Pace, gand implinit si un Paste Fericit
Invierea Domnului sa aduca in sufletul tau iubire si bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost Crucea, scopul SAU a fost Dragostea, motivul LUI ai fost tu!
Este o placere sa colaboram cu oameni deosebiti ca dumneavoastra. In ajunul Sfintelor Sarbatori va transmitem cele mai sincere urari de sanatate, zile senine si multe bucurii. Un Paste Fericit!
Sa aveti liniste in casa si un an imbelsugat, Paste Fericit si Hristos a Inviat! Sarbatori Fericite, la fel de speciale ca dumneavoastra!
Fie ca Sarbatoarea Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!
Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul. Imparte celor dragi cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere.
Cele mai sincere urari de sanatate, zile senine si multe bucurii de Sfintele Sarbatori!
Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa. Sarbatori Fericite!
Umbla vestea-n tot orasul Cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat Paste bun si Luminat!
Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine. Hristos a Inviat!
Sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima, sanatate si putere de munca. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletul si casa. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca!
Sa-ti fie viata pufoasa ca painea calda, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca aceasta Zi Sfanta. Hristos a Inviat!
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste Fericit. Fie ca Sarbatoarea Invierii sa va aduca multa sanatate si pace in viata. Hristos a Inviat!
Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!
Un inger alb pe o lalea va trece azi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: PASTE FERICIT!
Iepurica-iepurel Sta tot anul cumintel. Vine doar in primavara, In gradina, de cu seara.
M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema. Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina? sa vin pe balcon? Astept raspuns!
Un iepuras tare dragalas, a iesit in cale, cu viteza mare si-ti ureaza neincetat, sa ai Paste Minunat si Hristos a Inviat!
Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa.
Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca. Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Iubirea sa pentru oameni trezeste natura la viata si ne aduce primavara in priviri si bucuria in suflet.
Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii!