A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de 1 Decembrie :: Mesaje SMS de 1 Decembrie :: Mesaje Felicitari 1 Decembrie ::

Mesaje - 1 Decembrie

1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei si a tuturor romanilor. Trimite o felicitare clientilor, angajatilor, sau partenerilor tai de afaceri.

Nu trebuie sa ratezi nici o ocazie pentru a-ti fideliza partenerii. De loialitatea lor depinde succesul afacerii tale.Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sarbatoarea sa uneasca toata suflarea romaneasca. La multi ani Romane!
La multi ani romani, oriunde v-ati afla!
La multi ani Romania! La multi ani prieteni! La multi ani romani de pretutindeni!
La multi ani Romaniei, tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste!
Cu prilejul Zilei nationale a Romaniei doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes!
Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit.
La multi ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!
Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capat. La multi ani romane, la multi ani Romania!
1 Decembrie este o zi de sarbatoare pentru toti romanii. Ne face placere sa transmitem salutarile noastre unui client si unui roman deosebit. La Multi Ani si petrecere frumoasa de Ziua Nationala!
Fie ca, 1 Decembrie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati.
De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei va doresc distractie placuta si sa va bucurati ca sunteti roman. La Multi Ani plini de realizari!
Ne face deosebita placere sa colaboram cu oameni de exceptie ca dumneavoastra. Adevarati romani. La Multi Ani incununati de succes si prosperitate.
Cu ocazia Zilei Nationale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastra si sa va transmitem cele mai sincere urari de bine.
Cu romani de exceptie ca tine tara noastra este mai bogata si mai respectata. Cu clienti deosebiti ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iti multumim si iti uram un sincer La Multi Ani!
Ziua Nationala a Romaniei este prilej de mare bucurie pentru toti romanii. Va dorim ca 1 Decembrie sa va aduca in fiecare an realizari de exceptie si sa fiti mandru ca sunteti roman.
Cu ocazia Zilei Nationale va doresc succes in activitate si sa va bucurati de cele mai frumoase realizari. La multi ani de prosperitate si bunastare!
Suntem bucurosi sa colaboram cu romani deosebiti ca dumneavoastra. Datorita unor astfel de oameni Romania poate nutri speranta unui viitor mai bun. La multi ani!
Lucrand cu oameni ca dumneavoastra, indraznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. Va multumim pentru profesionalism si va dorim tot succesul pe care il meritati din plin. La multi ani!
De cand se stie, romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Multi Ani Romane, fii mandru de tara ta!
Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va transmit cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit. La Multi Ani!