A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Ocazii Diverse :: Mesaje SMS de Ocazii Diverse :: Mesaje Felicitari Ocazii Diverse ::

Mesaje - Ocazii Diverse

In aceasta categorie va oferim felicitari si mesaje pentru situatii particulare.

Daca pe site-ul keepto nu gasiti o anumita felicitare, va rugam sa ne scrieti un e-mail la adresa office@keepto.ro. In cel mai scurt timp posibil vom incerca sa adaugam noi felicitari pentru afacerea dumneavoastra.Am placerea sa va anunt ca am revenit in afaceri. Colaborarea pe care am avut-o cu dumneavoastra a fost exceptionala si de aceea mi-ar placea foarte mult sa facem din nou afaceri impreuna.
Ne bucuram foarte mult ca faci parte iarasi din familia noastra. Ne-ai lipsit. Este o placere sa lucram cu tine din nou.
Dorim sa va anuntam ca ne-am mutat. Ne gasiti la urmatoarea adresa: .... Va invitam sa ne faceti o vizita la noua locatie.
Ne-ati lipsit. Ne bucuram sa va avem client din nou.
Avem placerea sa va anuntam lansarea noilor noastre produse si servicii. Va invitam la sediul nostru sau ne puteti cere o oferta detaliata pe e-mail.
Nu uitati ca avem o intalnire foarte importanta. Daca aveti intrebari va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.
In curand vom avea placerea sa discutam. Nu uitati de intalnirea pe care o avem programata. Daca apar schimbari va rugam sa ne anuntati.
Multumim pentru vizita facuta. A fost o placere sa discutam cu dumneavoastra. Va asteptam sa reveniti oricand aveti nevoie de noi.
Va multumim ca ne-ati oferit oportunitatea sa va cunoastem. Dorim sa continuam discutia cat mai curand.
?Ar trebui sa consideram pierduta orice zi in care nu am dansat macar o data.? Friedrich Nietzsche