A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Dupa Intalnire :: Mesaje SMS de Dupa Intalnire :: Mesaje Felicitari Dupa Intalnire ::

Mesaje - Dupa Intalnire

Felicitarile din aceasta categorie sunt recomandate in urma unei intalniri de afaceri sau in urma contactarii unui potential client, aratandu-i acestuia recunostinta pentru timpul acordat.

Aceste felicitari va ajuta sa "tineti aproape" in vederea inceperii unor noi parteneriate de afaceri.Stiu ca timpul dumneavoastra este foarte important. Va multumesc ca mi-ati acordat cateva minute din el.
Ma bucur ca am putut vorbi cu dumneavoastra. Sper sa am placerea din nou.
A fost o placere sa va cunosc. Sper sa putem vorbi din nou in curand.
Stiu cat de ocupat sunteti. Va multumesc ca ati gasit un moment pentru mine.
Multumim pentru timpul acordat. A fost o placere sa discutam cu dumneavoastra.
A fost o placere sa stau de vorba cu dumneavoastra. Va multumesc pentru timpul acordat.
Multumim ca ne-ati acordat oportunitatea de a va cunoaste. Ne-a facut placere intalnirea cu dumneavoastra si dorim sa discutam cum putem incepe o colaborare.
Va multumim pentru suportul acordat. Intalnirea cu dumneavoastra a fost excelenta. Vom face totul pentru un parteneriat solid.
Multumim pentru suportul acordat in acest proiect. Intalnirea cu dumneavoastra ne-a ajutat foarte mult. Acum, noua noastra nutare este mult mai sigura. Vom face tot ce putem pentru a continua colaborarea excelenta pe care o avem.
Suntem siguri ca putem ajunge la termeni care sa fie acceptati de toate partile inplicate. Asteptam cu nerabdare continuarea discutiilor in scopul de a rezolva aceasta problema astfel incat sa avem de castigat cu totii.
Mi-a facut mare placere sa va intalnesc. Sper sa incepem o colaborare cat mai curand. Voi reveni cu un telefon pentru a stabili cand ne putem intalni pentru a continua discutiile.