A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Sf. Ioan :: Mesaje SMS de Sf. Ioan :: Mesaje Felicitari Sf. Ioan ::

Mesaje - Sf. Ioan

In data de 7 ianuarie il sarbatorim pe Sfantul Ioan Botezatorul si pe toti cei care poarta numele de Ion, Ioana sau nume derivate din acestea.

Ioan Botezatorul este cel care L-a botezat pe Iisus Hristos in apele Iordanului, cel a spus lumii, ca Iisus este cu adevarat Mesia, Marele trimis al lui Dumnezeu.Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani de Sfantul Ioan!
Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!
Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.
Desi nu ai multe clase Ioane... ai a vietii scoala, cine nu te stie pe tine... nu are cultura generala!
E 7 Ianuarie si este o iarna grea, o sa stau in casa Ioane si o sa beau in cinstea ta. La multi ani!
Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata. Esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, ______
O floare frumoasa ca tine aduce mereu bucurie pe chipurile celor dragi. Ma alatur si eu celor care iti ureaza La Multi Ani in aceasta zi speciala pentru tine.
Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!
Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani!
Cu ocazia sarbatoririi numelui, din partea mea primesti un calduros LA MULTI ANI, sa ai parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.
Felicitari, dragul meu Ion, cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de voie buna. La multi ani!
Fie ca Sfantul Ioan sa iti calauzeasca pasii spre fericire si impliniri. La multi ani!
Cu ocazia sarbatoririi numelui tau iti urez sanatate, realizari si toate dorintele tale sa se implineasca. La multi ani de Sfantul Ioan!