A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Prospectare :: Mesaje SMS de Prospectare :: Mesaje Felicitari Prospectare ::

Mesaje - Prospectare

Felicitarile de prospectare sunt ideale pentru tatonarea actualilor sau fostilor clienti, cu scopul de a incepe noi colaborari.

Cea mai usoara cale de a incepe o afacere noua este in urma unei recomandari. Prin intermediul acestor felicitari puteti contacta persoanele (companiile) recomandate de clientii sau partenerii dumneavoastra. Originalitatea acestor felicitari va surprinde placut orice potential client.Apar noi oportunitati la orizont. Vrem sa va oferim serviciile noastre pentru a va ajuta afacerea sa prospere. Va rugam sa ne contactati oricand aveti nevoie de noi!
Suntem pregatiti sa va ajutam. Oricand aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati!
Clientii mei beneficiaza din plin de relatiile durabile pe care le avem. Doresc sa va arat cum va pot ajuta si pe dumneavoastra!
Suntem pregatiti sa va oferim serviciile noastre. Cand veti avea nevoie de noi, nu ezitati sa ne contactati.
Stim cat de importanta este increderea. Va oferim confidentialitate maxima. Cu noi mergeti la sigur!
Serviciile noastre sunt la inaltimea asteptarilor dumneavoastra. Cand veti avea nevoie de noi, contactati-ne. Suntem pregatiti sa va ajutam.
Cauti solutii (finantare) pentru afacerea ta? Noi te putem ajuta. Nu trebuie decat sa ne chemi si venim noi la tine.
Apreciem foarte mult colaborarea pe care am avut-o in trecut si speram ca vom avea ocazia sa lucram cu dumneavoastra din nou.
Succesul este o calatorie, nu o destinatie. Va invitam sa calatoriti si sa va bucurati pe drumul succesului alaturi de noi.
Noi dam ora exacta in afaceri. Daca doriti sa va aratam cum va putem ajuta, nu ezitati sa ne contactati.
Pentru a ajunge la destinatie, atat in afaceri cat si in viata este o adevarata provocare. Am ajutat multi clienti sa faca aceasta calatorie si mi-ar face placere sa va ajut si pe dumneavoastra.
Clientii nostrii au incredere in serviciile noastre. Si dumneavoastra va puteti baza pe noi. Dorim sa va aratam cum va putem ajuta.
Avem placerea de a lucra cu o multime de clienti care beneficiaza de experienta noastra. Ii ajutam sa urce cu succes la urmatorul nivel. Aveti un moment pentru a va arata cum va putem ajuta si pe dumneavoastra?
Serviciile pe care vi le oferim sunt unice, fiind rezultatul unei vaste experiente in domeniu. Imi oferiti oportunitatea de a va demonstra acest lucru?
Serviciile pe care doresc sa vi le ofer s-au dovedit a fi cele mai bune. Doresc sa imi acordati cateva minute din timpul dumneavoastra pentru a va arata cum puteti castiga.
Noi facem totul pentru a mentine legaturile solide cu partenerii nostrii, iar acestia beneficiaza din plin de colaborarea pe care o avem. Oferiti-mi ocazia sa va arat cum facem acese lucruri.