A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Sf. C-tin si Elena :: Mesaje SMS de Sf. C-tin si Elena :: Mesaje Felicitari Sf. C-tin si Elena ::

Mesaje - Sf. C-tin si Elena

Pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Constantin si Elena vor sa ureze La Multi Ani partenerilor sau prietenilor, le oferim mai jos cateva sugestii de felicitari si mesaje pentru aceasta ocazie. Va prezentam si numele care deriva din Constantin si Elena

Pentru Sfantul Constantin: Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanta, Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina,Costel, Costi(ca), Costas, Tica, Ticu, Titel, Dinicu, Dinica, Tinut, Tinel, Tanta.

Pentru Sfanta Elena: Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilinuta, Leana, Lenuta, Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuta, Nuti.Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!
Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!
Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca! La multi ani de ziua onomastica!
La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu.
La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Cu ocazia Sf. Constantin si Elena iti dorim sanatate si numai bucurii.
La Multi Ani! Fie ca Sfantul Constantin al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani Constantin/Elena!
Fie ca adierea vintului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mingie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!
Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite. La multi ani de ziua numelui!
Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, iubire, fericire, sanatate.
Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Costica!
Fie ca sfintii Constantin si Elena care te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!
O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!
Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!
Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!