A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Sf. Parascheva :: Mesaje SMS de Sf. Parascheva :: Mesaje Felicitari Sf. Parascheva ::

Mesaje - Sf. Parascheva

Peste 50.000 de romani isi sarbatoresc ziua onomastica in 14 ocombrie, de Sfanta Parascheva.

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani.

Exemple de nume derivate din Parascheva: Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu.Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Parascheva sa-ti lumineze drumul in viata. La multi ani!
In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor. Sfanta Parascheva sa te calauzeasca mereu.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de Sfanta Parascheva. Le uram sa fie sanatosi si sa petreaca frumos!
Sa fii mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat OM. La Multi Ani Paraschive!
Fie ca aceasta zi in care iti serbezi ziua numelui frumos pe care il porti sa-ti aduca multa fericire si bucurie in casa, in familie si in viata de zi cu zi.
Sa fii iubit(a) si sa te bucuri de tot ce este mai frumos pe aceasta lume pentru ca viata e frumoasa si merita traita fiecare clipa la maxim. La multi ani de Sfanta Parascheva!
O zi onomastica nemaipomenita. La multi ani de Sfanta Parascheva!
Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti foarte special pentru noi. De Sfanta Paraschieva, un sincer la multi ani unui coleg deosebit!
Fie ca aceasta zi sfanta sa iti aduca multa fericire si bucurie in casa, in familie si in viata de zi cu zi. La multi ani de Sfanta Parascheva!
De Sf. Parascheva, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ce faci. La multi ani!
Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti foarte special pentru noi (mine). De Sfanta Paraschieva, un sincer la multi ani!