A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Sf. Dumitru :: Mesaje SMS de Sf. Dumitru :: Mesaje Felicitari Sf. Dumitru ::

Mesaje - Sf. Dumitru

Sfantul Dumitru este ocrotitorul pastorilor si stapanul celei de-a doua jumatati a anului, prima jumatate a anului fiind guvernata de Sfantul Gheorghe.

Statisticile existente la nivel national arata ca peste 340.000 de persoane din totalul romanilor isi sarbatoresc onomastica in data de 26 octombrie, cand este Sfantul Dumitru.

Cele mai frecvente prenume ale femeilor sarbatorite in aceasta zi sunt: Dumitra, Dumitrana, Dumitrita, Demetra si Dumitrica. Cele mai des intalnite prenume de barbati sunt: Dumitru, Mitica, Dimitri / Dimitre, Dimitrie, Mitru, Mitrea, Mitu, Mitache, Dumitrica si Dumitrache.Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!
La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!
Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar anii ce vin sa iti aduca numai impliniri si bucurii. La multi ani Dumitru!
Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si bucuros. La multi ani, Dumitru!
Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi.
Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!
Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.
In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata.
Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor atat pe plan profesional cat si pe cel privat.
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!