A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Sf. Mihail si Gavril :: Mesaje SMS de Sf. Mihail si Gavril :: Mesaje Felicitari Sf. Mihail si Gavril ::

Mesaje - Sf. Mihail si GavrilAm cautat mesaje de ziua ta Gabriela, cat mai frumoase cat mai originale, acum o sa-l dau pe asta?... iti trimit unul mai frumos data viitoare :)
Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si dreptatii sa-ti stea alaturi mereu, la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani Mihai!
Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La multi ani!
Toate florile din lume pentru tine Gabi. Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!
Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita. Sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!
La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii, impliniri si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!
Fie ca sfintii ce te protejeaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!
De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi. La multi ani!
O zi frumoasa si o viata plina de bucurii. La multi ani, Gabriel!
Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui!
De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!
Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos. Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor.
Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!
Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, Gabi!
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!
De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!