A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Dupa Interviu :: Mesaje SMS de Dupa Interviu :: Mesaje Felicitari Dupa Interviu ::

Mesaje - Dupa Interviu

In urma unui interviu, indiferent de care parte va aflati, felicitarile keepto vor ajuta la imbunatatirea imaginii dumneavoastra sau a companiei pe care o reprezentati.

Daca esti candidat, o astfel de felicitare poate inlocui (sau poate insoti) o scrisoare de multumire.

Daca in schimb sunteti angajator, puteti trimite o felicitare de multumire candidatilor care s-au prezentat la interviu. O felicitare poate fi cel mai sublim mod de a anunta candidatii ca nu sunt potriviti pentru companie si ca le multumiti pentru interesul acordat.Multumesc pentru oportunitatea interviului de ieri. A fost un privilegiu pentru mine sa va intalnesc. Cred ca pot sa aduc multe lucruri bune pentru organizatia dumneavoastra. Multumesc inca odata pentru timpul acordat.
Multumesc pentru timpul acordat in cadrul interviului. Daca aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa ma contactati. Sper sa am ocazia de a lucra pentru dumneavoastra.
Echipa noastra este atent selectionata iar fiecare membru devine o parte importanta a companiei noastre. Multumim pentru interesul tau de a te alatura.
Multumesc pentru oportunitatea de a participa la interviul pentru postul de _________ la _________ A fost un privilegiu pentru mine sa va intalnesc. Cred ca sunt omul potrivit pentru dumneavoastra. Multumesc pentru timpul acordat.
Va multumim pentru participarea la interviul de ieri pentru _________ Suntem onorati de interesul acordat companiei noastre.
Multumesc pentru interviu. Cred ca sunt cel mai potrivit pentru acest job. Ar fi o onoare pentru mine sa lucraz cu dumneavoastra.