Politica de Confidentialitate keepto

Ultima actualizare: 18.09.2008
Versiune: 2.1
Termeni si Conditii


Prezentul document stabileste Politica de Confidentialitate pentru toate produsele si serviciile furnizate direct sau indirect prin intermediul site-ului www.keepto.ro (in continuare Site-ul). Acest document al Politicii de Confidentialitate face parte din Termeni si Conditii de utilizare si se supune acestora.

Termenii scrisi italic si care nu sunt definiti in acest document sunt definiti in Termeni si Conditii.


Principiile de Confidentialitate keepto


Informatiile personale si alte date pe care le colectam

Keepto colecteaza informatii personale atunci cand va inregistrati pentru un serviciu sau produs pe site-ul www.keepto.ro sau cand oferiti de bunavoie informatii cu caracter personal. Aceste informatii sunt descrise mai jos.

  • 1. Informatiile cerute la inregistrare:

    Atunci cand va abonati la un serviciu furnizat de keepto, trebuie sa completati un formular de inregistrare. Pe parcursul procesului de inregistrare vi se vor cere anumite date cu caracter obligatoriu (ca de exemplu nume, adresa, numar de telefon, adresa de email, etc.) si date cu caracter optional (ca de exemplu data nasterii, fax, etc.). De asemenea vi se poate cere sa va alegeti un username si o parola sau puteti sa va adaugati imagini (sigla, poza profil, etc.) Toate aceste informatii sunt stocate pe serverele securizate ale keepto si nu pot fi vizualizate de alti abonati sau utilizatori. Keepto nu vinde, imparte sau inchiriaza aceste informatii nimanui fara acordul dumneavoastra.
    Trebuie totusi sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, ca forumurile online, programul de e-mail, grupurile de discutii, serviciile de chat, etc., informatia dezvaluita de dumneavoastra poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi facem tot posibilul sa protejam informatia dumneavoastra personala, keepto nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dumneavoastra risc. Trebuie sa intelegeti de asemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

  • 2. Agenda de contacte:

    Ca utilizator inregistrat al keepto, va puteti crea o agenda de contacte cu toti partenerii, colaboratorii, clientii si/sau angajatii dumneavoastra si diverse date personale ale acestora. Toate aceste informatii sunt stocate pe serverele securizate ale keepto si nu pot fi vizualizate de alti abonati sau utilizatori. De asemenea keepto nu vinde, imparte sau inchiriaza aceste informatii nimanui fara acordul dumneavoastra.


Utilizarea si protejarea informatiilor personale

Keepto colecteaza informatii personale si le foloseste astfel:

Pentru a va oferi serviciile pe care le-ati solicitat.
In scopul personalizarii serviciilor oferite si a verificarii identitatii dumneavoastra.
Pentru studii, cercetare si analize in vederea imbunatatirii serviciilor keepto.
In anumite situatii putem distribui informatii unor terte parti, cum ar fi pentru respectarea legislatiei din Romania, pentru prevenirea fraudei sau a daunelor iminente si pentru asigurarea securitatii retelei si a serviciilor noastre. Keepto poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru.

Protejarea informatiilor personale

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt foarte importante pentru noi. Keepto nu vinde, imparte sau inchiriaza aceste informatii unor terte parti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Accesul la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Keepto nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "sign out" din contul dumneavoastra keepto la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, etc.). Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, keepto nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dumneavoastra risc.
In momentul in care noi primim informatiile transmise de dumneavoastra insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Protejarea informatiilor personale ale partenerilor dumneavoastra (Agenda de contacte)

Contul dumneavoastra de utilizator poate sa contina informatii personale ale partenerilor si colaboratorilor dumneavoastra (Agenda de Contacte) care pot fi sau nu membrii keepto. Keepto respecta si protejeaza informatiile personale ale tuturor partenerilor dumneavoastra si nu vinde, imparte sau inchiriaza aceste informatii unor terte parti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil.

Drepturile la Informatie Personala

Drepturile tertilor (partenerii din Agenda de Contacte)

Putem primi cereri de la persoane fizice/juridice sau de la reprezentantii lor legali de a sterge informatiile lor personale din Agenda de Contacte a dumneavoastra. In aceste cazuri putem sa indrumam aceste persoane sa va contacteze pentru a rezolva conflictele pe cale amiabila.
Va vom contacta in prealabil pentru a va informa cu privire la:
Acea persoana (fizica/juridica) care nu va recunoaste ca si partener (contact)
Acea persoana (fizica/juridica) care doreste sa fie stearsa din Agenda de Contacte a dumneavoastra
Acea persoana (fizica/juridica) care doreste sa afle ce informatii personale apar in Agenda de Contacte a dumneavoastra
Nu va vom sterge niciun fel de informatii din Agenda de Contacte a dumneavoastra fara a va anunta in prealabil.

Drepturile utilizatorilor

Conform Legii 677/2001, membrii keepto au urmatoarele drepturi:


Aveti dreptul de a accesa, corecta, modifica sau sterge informatiile dumneavoastra in orice moment. Puteti face acestea prin logarea pe site cu user-ul (adresa de e-mail) si parola dumneavoastra sau contactandu-ne la office@keepto.ro.

Schimbari ale actionarilor keepto sau alte evenimente majore

Vanzarea site-ului www.keepto.ro, schimbarea actionarilor, sau la alte evenimente majore care ar influenta politica de confidentialitate pot avea efecte asupra informatiilor personale ale dumneavoastra. In aceste cazuri veti fi anuntat in prealabil prin e-mail si/sau prin afisarea pe site sau prin alta metoda de comunicare asupra tuturor schimbarilor. Orice modificare a Politicii de Confidentialitate va fi anuntata cu 30 zile inaintea intrarii in vigoare. In eventualitatea unor astfel de schimbari se va continua folosirea informatiilor dumneavoastra personale in concordanta cu acceptul pe care l-ati dat la culegerea acelor informatii. Daca se doreste folosirea informatiilor si in alt scop, veti fi informat prin email si/sau alta metoda de comunicare pentru a va da acceptul. Daca nu veti dori ca Informatiile Personale ale dumneavoastra sa fie folosite in alt scop aveti toate drepturile si posibilitatea de a sterge aceste informatii.

Newsletter & notificari

Keepto trimite tuturor membrilor mesaje de verificare si confirmare a adresei de e-mail folosita la inregistrare cat si de informare in legatura cu contul de membru.
Membrii pot de asemenea sa primeasca ocazional de la keepto informatii despre produse, servicii, noutati si evenimente. Din respect pentru dumneavoastra va oferim posibilitatea de a dezactiva (nu veti mai primi) aceste mesaje. Puteti schimba aceste setari din pagina de Administrare Cont/Optiuni. Foarte rar, este necesar sa va trimitem mesaje referitoare la servicii care nu sunt de natura publicitara. Aceste mesaje pot face referire la schimbari ale Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului, a Politicii de Confidentialitate sau alte evenimente asemanatoare. Nu puteti opta pentru dezactivarea acestor mesaje.

Link-uri

Site-ul www.keepto.ro poate sa contina link-uri catre alte site-uri. Acestea pot fi site-uri partenere, colaboratori, site-uri care platesc pentru a beneficia de publicitate pe keepto, etc. Keepto nu este responsabila pentu politica de confidentialitate sau de termenii si conditiile de utilizare ale altor site-uri. Va recomandam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate pentru toate site-urile pe care le vizitati si care colecteaza informatii personale. Aceast document se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe site-ul www.keepto.ro

Recuperare parola

Daca se intampla sa uitati parola pentru contul dumneavoastra de membru, va trebui sa solicitati o parola noua. Puteti cere o parola noua din pagina de "Sign In" dand click pe butonul "Am uitat parola". Trebuie sa scrieti ID-ul contului dumneavoastra sau adresa de e-mail folosita la inregistrare. Veti primi pe e-mail o noua parola cu ajutorul careia va puteti loga la contul dumneavoastra iar apoi puteti sa schimbati aceasta parola din pagina Administrare Cont/Schimbare Parola.

Inchiderea contului si stergerea informatiilor

Daca doriti sa renuntati la serviciile keepto, puteti sa stergeti toate contactele din Agenda de Contacte si de asemenea puteti sa stergeti contul dumneavoastra. Daca va stergeti contul, toate informatiile personale atat ale dumneavoastra cat si ale partenerilor (Agenda de Contacte) vor fi sterse definitiv de pe serverele keepto si ele nu mai pot fi recuperate. De asemenea in cazul stergerii contului si a datelor personale nu veti mai primi mesaje de tipul newsletter sau notificari din partea keepto.

Modificari ale Politicii de Confidentialitate keepto

Daca modificam acest document, vom posta Politica de Confidentialitate modificata printr-un link pe prima pagina a site-ului. Veti fi informat mereu despre informatiile pe care le colectam, cum le folosim si cum va protejam informatiile personale ale dumneavoastra. Orice modificare a Politicii de Confidentialitate va fi postata cu 30 zile inaintea intrarii in vigoare. Keepto foloseste informatiile personale in concordanta cu Politica de Confidentialitate. Daca vom dori vreodata sa folosim informatiile dumneavoastra in alt scop, va vom anunta prin e-mail si/sau prin intermediul site-ului sau prin ale mijloace de comunicare iar dumneavoastra veti decide daca sunteti de acord cu utilizarea informatiilor in scopul respectiv. Daca nu veti dori ca Informatiile Personale ale dumneavoastra sa fie folosite in alt scop aveti dreptul sa interziceti acest lucru. De asemenea aveti posibilitatea de a sterge Informatiile Personale ale dumneavoastra oricand.

Contact

Daca aveti intrebari sau sugestii referitoare la Politica de Confidentialitate va rugam sa ne contactati.
Puteti vizita pagina de Contact sau sa ne scrieti la office@keepto.ro.