Contactati echipa keepto

Intrebari, sugestii, reclamatii: office@keepto.ro
Publicitate pe keepto: publicitate@keepto.ro
Abuzuri: abuzuri@keepto.ro
Parteneriate: parteneri@keepto.ro


Intrebari, sugestii, reclamatii
Apreciem foarte mult interesul dumneavoastra pentru produsele si serviciile noastre. Daca aveti sugestii sau intrebari despre site-ul sau serviciile keepto va rugam sa ne contactati pe adresa office@keepto.ro. De asemenea, va rugam sa ne contactati pentru orice probleme legate de functionalitatea site-ului si vom face totul pentru a remedia eventualele erori. Va multumim.

keepto nu vinde, imparte sau inchiriaza informatiile dumneavoastra personale nimanui. Pentru mai multe informatii va rugam cititi Politica de Confidentialitate a keepto.


Publicitate
Daca doriti sa faceti publicitate pe keepto, va rugam sa ne scrieti un e-mail la adresa publicitate@keepto.ro. In e-mail trebuie sa specificati numele, compania, datele de contact si tipul de publicitate dorit.

Abuzuri
Daca primiti mesaje nesolicitate si nedorite de la vreun utilizator/membru/abonat keepto ne puteti semnala aceste abuzuri pe adresa abuzuri@keepto.ro. De asemenea ne puteti scrie pentru a ne semnala violari ale dreprului de proprietate intelecuala sau orice alte incalcari ale legii pe care le-ati observat si care implica in vreun fel portalul keepto. Trebuie sa specificati numele/compania, datele dumneavoastra de contact si inconvenientul pe care l-ati avut. Pentru mai multe informatii despre drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa cititi Politica de Copyright a keepto. Va multumim.

Parteneriate
Daca doriti un parteneriat cu keepto ne puteti scrie in acest sens pe adresa parteneri@keepto.ro.