Copyright © keepto

Ultima actualizare: 22.09.2008
Versiune: 3.1
Termeni si Conditii

Termenii scrisi italic si care nu sunt definiti in acest document sunt definiti in Termeni si Conditii.

Drepturile de copyright ale keepto

Intregul continut al site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, texte, grafica, sigle, sloganuri, produse, servicii, materiale audio si video (in orice format), cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, apartin keepto si partenerilor sai si reprezinta continutul keepto. De asemenea sursele tehnice ale tuturor serviciilor (sursele paginilor) dar si alte materiale, transmise sub orice forma catre utilizatori (newsletter, felicitari, oferte promotionale, etc.) sunt proprietatea keepto.

keepto autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa foloseasca materiale de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare. Orice utilizare a continutului de catre terte persoane in scop comercial sau public, se poate face numai cu acordul scris si expres al keepto. Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, modifica, distribui sau crea produse derivate din continutul keepto.ro fara acordul expres si prealabil al keepto.

Folosirea fara acordul keepto a oricaror elemente enumerate mai sus in scopuri comerciale sau publice se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul incalcarii acestor conditii keepto isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor, orice persoane fizice/juridice care se fac vinovate de incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala.

keepto nu este responsabila pentru orice eventuale prejudicii aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe site. keepto poate face modificari la materialele si continutul site-ului fara o notificare prealabila a acestora.

Orice utilizare a continutului keepto.ro, alta decat cea mentionata expres in acest document este strict interzisa. Pentru autorizari ale utilizarii continutului keepto.ro in alte scopuri decat cele mentionate aici puteti face o cerere in acest sens la adresa: office@keepto.ro.


Drepturile de copyright ale tertilor

keepto respecta toate drepturile de proprietate intelectuale si nu tolereaza niciunui utilizator/membru/abonat al keepto sa violeze drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane fizice/juridice.

Notificari ale incalcarii drepturilor de copyright de catre membri/abonati

Daca un Membru sau Abonat inregistrat al keepto violeaza in vreun fel drepturile de proprietate intelectuala ale unui tert, va rugam sa ne contactati cu curmatoarele dovezi:

Pentru semnalarea incalcarii drepturilor de copyright va rugam sa ne scrieti la abuzuri@keepto.ro

Notificari ale incalcarii drepturilor de copyright de catre keepto

In cazul in care o persoana fizica/juridica considera ca ii sunt incalcate drepturile de proprietate intelectuala de catre keepto, va rugam sa ne contactati cu urmatoarele:


Pentru semnalarea incalcarii drepturilor de copyright va rugam sa ne scrieti la abuzuri@keepto.ro