Despre keepto

Echipa keepto va ureaza bun venit.

Motivatie
Felicitarile reprezinta una dintre cele mai vechi forme de comunicare avand un profund caracter personal, inca din antichitate egiptenii isi exprimau urarile si salutarile utilizand sulurile de papirus. In prezent exista felicitari clasice pentru orice ocazie iar internetul ofera posibilitati de comunicare exceptionale. De ce sa nu folosim toate acestea si in afaceri?

Misiune
Misiunea noastra este sa va ajutam in comunicarea cu partenerii de afaceri. Va ajutam sa mentineti legaturile cu partenerii, clientii, colaboratorii si angajatii pe toata perioada anului consolidand astfel loialitatea acestora si creand premizele unor relatii de afaceri solide.

Echipa
Echipa keepto este formata din oameni cu experienta in comunicare, business, fotografie, design, si psihologie. Va punem astfel la dispozitie in exclusivitate mesaje si imagini de o calitate superioara care vor avea un impact maxim asupra partenerilor dumneavoastra.

Felicitari business
Keepto ofera utilizatorilor un sistem complet de servicii profesionale pentru comunicare in afaceri prin intermediul felicitarilor electronice. Va punem la dispozitie in exclusivitate o biblioteca de felicitari si mesaje business special concepute si realizate. Felicitarile sunt structurate pe categorii si subcategorii, fiecare utilizator poate sa aleaga felicitarea si mesajul potrivit pentru un eveniment sau o situatie data. Iata cateva ocazii cu care puteti trimite felicitari:Clientii dumneavoastra vor sa fie apreciati. Este mult mai greu si mai scump sa aduceti un client nou decat sa ii pastrati pe cei existenti. Felicitarile de Fidelizare va vor ajuta sa consolidati relatiile cu clientii deja existenti creand premisele unei colaborari prospere si de durata. Felicitarile de la keepto sunt calea perfecta pentru a arata clientilor atentia si aprecierea de care au nevoie sau de a le multumi pur si simplu pentru o colaborare foarte buna. Felicitarile de multumire sunt de asemenea foarte indicate in urma unei intalniri cu un potential client aratandu-i acestuia recunostinta pentru timpul acordat.

Clientii actuali sunt o mare resursa pentru noi afaceri, pentru noi venituri. Intreaba-i intr-un mod profesional despre recomandarile pe care ti le pot face prin Felicitarile de Referinte de la keepto sau multumeste-le intr-un mod original pentru o recomandare facuta.

Cand lucrurile merg rau nu dispera. Problemele sunt oportunitatea de a construi loialitatea clientilor. Trimitand o Felicitare de Scuze va veti detasa de competitori si veti arata clientilor profesionalismul dumneavoastra.

Impresionati si surprindeti placut clientii amintindu-va ziua lor de nastere cu ajutorul felicitarilor personalizate de la keepto. Trimiteti o felicitare business pentru a spune La Multi Ani.

Pastrati permanent legatura cu clientii si partenerii dumneavoastra prin intermediul felicitarilor pentru Craciun, Anul Nou, etc.

Pe scurt, keepto va ofera:

Keepto este partenerul perfect pentru afacere dumneavoastra deoarece "Keep to Your Business".