Serviciile si abonamentele keepto

Cuprins:


1. Descrierea serviciilor

Keepto ofera utilizatorilor un sistem complet de servicii profesionale pentru comunicare in afaceri prin intermediul felicitarilor electonice. Stim cat de important este sa mentii relatiile cu partenerii (clienti, colaboratori, angajati, etc.). Felicitarile keepto se adreseaza firmelor fiind concepute intr-o forma grafica dedicata comunicarii business to business. Serviciul propriu-zis este compus din trei module: felicitari pentru afaceri, agenda de contacte si calendarul de evenimente.

1.1. Felicitari pentru afaceri: este sectiunea principala a site-ului prin intermediul careia keepto pune la dispozitia utilizatorilor o biblioteca de felicitari si mesaje business, special concepute si realizate pentru mediul de afaceri. Atat felicitarile cat si mesajele sunt ingenios concepute, de o calitate superioara astfel incat impactul lor asupra partenerilor dumneavoastra de afaceri sa fie maxim. Felicitarile sunt structurate pe categorii si subcategorii, fiecare utilizator poate sa aleaga felicitarea si mesajul potrivit pentru un eveniment sau o situatie data.

1.2. Agenda Contacte: membrii/abonatii keepto au posibilitatea sa isi creeze o agenda de contacte cu toti partenerii, clientii, colaboratorii, angajatii, etc., iar in agenda de contacte pot adauga toate evenimentele importante pentru fiecare contact in parte (zile de nastere, aniversari, onomastici, etc.). De asemenea, membrii/abonatii keepto pot sa isi programeze alarme pentru fiecare eveniment si vor fi astfel anuntati prin e-mail. Mai mult decat atat, daca sunteti membru/abonat puteti trimite felicitari anticipat catre fiecare partener iar acesta va primi felicitarea si mesajul la data prestabilita de dumneavoastra. In acest fel sunteti sigur ca nu veti uita sa le spuneti "La multi ani" partenerilor dumneavoastra de afaceri.

1.3. Calendar Evenimente: in aceasta sectiune a site-ului membrii/abonatii pot urmari toate evenimentele, alarmele si felicitarile programate pentru partenerii lor de afaceri. Evenimentele sunt afisate intr-o forma grafica deosebita atat sub forma calendaristica cat si sub forma tabelara. Se poate selecta afisarea pentru fiecare luna in parte sau pentru tot anul.

1.4. Administrare Cont: Cand va inregistrati ca membru, keepto va creeaza un cont personal care contine anumite date despre dumneavoastra: nume, adresa de e-mail, parola, etc. Fiecare membru are posibilitatea administrarii contului sau printr-o sectiune de administrare cont.
In aceasta sectiune va puteti personaliza contul de membru si puteti modifica optiunile dumneavoastra cu privire la:

2. Tipuri de utilizatori

2.1. Vizitatori - reprezinta persoanele care viziteaza site-ul in scop personal, fara a se inregistra si fara a avea un cont pe keepto.ro. Vizitatorii au acces la toate felicitarile de pe keepto dar pot sa trimita decat felicitarile de tip demo (free). Un alt dezavantaj al vizitatorilor neinregistrati este acela ca ei nu au acces la Agenda de Contacte (nu isi pot adauga contacte, alerte si nu pot sa programeze felicitari). Vizitatorii au acces la Calendarul de Evenimente dar sunt disponibile doar evenimentele postate de administrator (Craciun, Paste, Sarbatori legale, etc.)

2.2. Membrii - sunt utilizatori ai keepto.ro care se inregistreaza pe site completand un formular de inregistrare. Acesti utilizatori au un user si o parola proprie cu ajutorul carora pot intra in contul de membru pe keepto.ro. Membrii au acces la toate facilitatile si serviciile oferite de keepto in sectiunile "Agenda de Contacte" si "Calendar Evenimente". Pot sa isi adauge contacte, alarme, sa isi programeze felicitari, etc. Singura restrictie a membrilor este in sectiunea de "Felicitari" deoarece ei nu pot sa trimita decat felicitarile de tip demo (free).

2.3. Abonati - sunt utilizatori inregistrati (membri) care platesc un abonament anual pentru a avea acces la toate felicitarile si serviciile oferite de keepto.ro. Abonatii pot sa trimita orice felicitare disponibila pe site si mai mult decat atat, pot face upload pentru a trimite propriile felicitari. Pot sa foloseasca orice text predefinit de la keepto sau pot sa isi adauge textul lor. Abonatii pot sa isi adauge contacte in Agenda de Contacte, pot sa adauge diverse evenimente si alarme pentru fiecare contact in parte. Pot de asemenea sa programeze trimiterea unei felicitari la o data viitoare. In sectiunea de Calendar Evenimente abonatii pot sa vada toate evenimentele, alertele si programarile corespunzatoare contului lor si de asemenea pot sa vada evenimentele adaugate de administrator. Exista doua tipuri de abonamente: abonamentul keepto "Professional" si abonamentul keepto "Business". Cele doua tipuri de abonamente vor fi detaliate mai jos.

3. Abonamente

3.1. Abonamentul keepto "Professional" - 20 euro/an (sau 10 euro/6 luni)
Cu acest abonament puteti trimite oricate felicitari doriti (nu exista limita) intr-un format grafic profesional special conceput pentru afacerile mici si mijlocii. Partenerul dumneavoastra va primi felicitarea si mesajul pe e-mail.
Felicitarile vor fi insotite de semnatura dumneavoastra (nume, adresa web si adresa e-mail).
Felicitarea nu va fi insotita de nici un fel de publicitate. Vor aparea insemnele "keepto - Keep to Your Business" insotite de un link catre adresa http://www.keepto.ro.


3.2. Abonamentul keepto "Business" - 40 euro/an (sau 10 euro/3 luni)
Cu acest abonament puteti trimite oricate felicitari doriti (nu exista limita) intr-un format grafic business special conceput pentru segmentul corporate, cu numele si datele companiei dumneavoastra. Felicitarea nu va fi insotita de absolut nici un mesaj publicitar. Daca se da click pe felicitare, destinatarul va fi directionat carte pagina dumneavoastra de internet. Aveti posibilitatea sa schimbati sau sa anulati aceasta optiune din pagina de Administrare Cont / Semnatura Felicitare.

4. Cum devin abonat?

Este foarte simplu sa devii abonat keepto. Trebuie sa urmezi urmatorii pasi:
  1. Te inregistrezi pe site completand formularul de inregistrare. Astfel iti faci un cont de membru.
  2. Trimiti un SMS la numarul afisat pe site si primesti imediat un cod pe care il introduci in aria de abonament. Costul unui SMS este de 10 euro si ii poti folosi cum doresti:
    • pentru 6 luni de abonament Professional sau
    • pentru 3 luni de abonament Business

Important: Puteti oricand sa va prelungiti perioada abonamentului prin trimiterea unui SMS. De asemenea puteti oricand sa transformati abonamentul Professional in abonament Business si invers cu ajustarea automata a valabilitatii contului dumneavoastra.

Serviciile keepto pe scurt:

  1. Daca deveniti membru keepto aveti posibilitatea sa va creati o Agenda de Contacte cu toti partenerii, clientii, colaboratorii, angajatii sau puteti sa va definiti alte categorii de contacte (furnizori, sponsori, prieteni, etc.).
  2. Pentru fiecare contact in parte puteti adauga diverse date si evenimente (ziua de nastere, data incheierii primului contract, etc.) si puteti sa programati alerte astfel incat veti fi anuntat printr-un e-mail despre evenimentele care urmeaza. Spre exemplu veti primi un e-mail care va anunta ca peste 2 zile este ziua de nastere a unui client. In acest fel puteti fi sigur ca nu veti uita sa ii trimiteti o felicitare.
  3. Mai mult decat atat, puteti sa programati trimiterea unei felicitari adica sa trimiteti o felicitare acum iar aceasta felicitare sa ajunga la destinatie la o data viitoare pe care o doriti. Puteti astfel sa programati felicitari pentru zilele de nastere ale clientilor dumneavoastra pentru tot anul in curs si astfel toti clientii dumneavoastra vor primi automat felicitari de ziua lor de nastere.
  4. Aveti posibilitatea sa urmariti calendarul cu toate evenimentele importante pentru afacerea dumneavoastra atat pe fiecare luna in parte cat si pentru tot anul in curs. Din sectiunea de Calendar puteti sa urmariti si sa administrati toate evenimentele, alarmele, programarile.