Termeni si Conditii de utilizare keepto

Ultima actualizare: 20.08.2008
Versiune: 1.1
Politica de confidentialitate


Va multumim ca utilizati site-ul si serviciile keepto. Acesti Termeni si Conditii sunt valabili pentru toti vizitatorii, utilizatorii, membrii si abonatii keepto care acceseaza site-ul www.keepto.ro (in continuare "site-ul"). Unele sectiuni sau servicii ale site-ului pot avea termeni si conditii suplimentare.

1. Prezentarea si Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizator - persoana care acceseaza site-ul in orice scop, indiferent daca este inregistrat sau nu, daca plateste sau nu pentru serviciile oferite de keepto. Utilizatorul reprezinta persoana care acceseaza site-ul precum si toate entitatile juridice reprezentate de aceasta persoana conform imputernicirii de fapt sau de drept.
Membru - persoana care se inregistreaza pe site completand un formular de inregistrare si care beneficiaza de anumite drepturi si servicii suplimentare fata de un simplu vizitator. Un membru nu plateste pentru serviciile pe care le foloseste.
Abonat - reprezinta un membru care plateste un abonament anual pentru anumite produse si/sau servicii suplimentare in concordanta cu oferta keepto. In prezent pe www.keepto.ro sunt disponibile doua variante de abonamente: Abonamentul keepto "Professional" (20 euro/an) si Abonamentul keepto "Business" (40 euro/an) - pentru mai multe detalii cititi sectiunea Servicii.

Acesti Termeni si Conditii pentru site-ul si serviciile keepto reprezinta un acord (in continuare "acord") care se incheie intre dumneavoastra (orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul) in calitate de utilizator si keepto in calitate de furnizor al acestor servicii. Acest acord are valoare contractuala si anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la subiectul tratat aici. Acordul se aplica tuturor serviciilor oferite de keepto indiferent daca sunt servicii gratuite, demo sau platite.

PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE INREGISTRARE SI FACAND "CLICK" PE BUTONUL "ACCEPT" SAU PUR SI SIMPLU UTILIZAND SITE-UL KEEPTO VA EXPRIMATI ACORDUL PENTRU ACESTI TERMENI SI CONDITII. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII NU DATI "CLICK" PE BUTONUL "ACCEPT" SI NU FOLOSITI SITE-UL SI SERVICIILE KEEPTO. DACA ACCESATI SITE-UL SI UTILIZATI SERVICIILE KEEPTO SE CONSIDERA CA ATI CITIT ACESTI TERMENI SI CONDITII, I-ATI INTELES IN TOTALITATE SI SUNTETI DE ACORD CU EI. DE ASEMENEA ACCEPTATI POSIBILITATEA CA PE VIITOR ACESTI TERMENI SI CONDITII SE POT MODIFICA FARA VREUN ANUNT PREALABIL.

Keepto isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica prezentul acord in orice moment prin prezentarea acordului completat si/sau modificat pe site. Acordul completat si/sau modificat va intra in vigoare din momentul prezentarii lui pe site. Prezentul acord a fost modificat ultima data pe 20 august 2008. Daca veti continua utilizarea site-ului dupa prezentarea acordului completat si/sau modificat, acceptati implicit termenii completati si/sau modificati.

Acesti Termeni si Conditii se aplica tuturor serviciilor oferite de keepto indiferent ca sunt servicii gratuite, demo sau platite. Keepto nu va fi tinut responsabil pentru orice incalcare a acestor Termeni de Utilizare.

2. Descrierea serviciului

Keepto ofera utilizatorilor un sistem complet de servicii profesionale pentru comunicare in afaceri prin intermediul felicitarilor electonice. Serviciul propriuzis este compus din trei module: felicitari pentru afaceri, agenda de contacte si calendarul de evenimente.

2.1. Felicitari pentru afaceri: este sectiunea principala a site-ului prin intermediul careia keepto pune la dispozitia utilizatorilor o biblioteca de felicitari si mesaje business special concepute si realizate pentru mediul de afaceri. Atat felicitarile cat si mesajele sunt ingenios concepute, de o calitate superioara astfel incat impactul lor asupra partenerilor dumneavoastra de afaceri sa fie maxim. Felicitarile sunt structurate pe categorii si subcategorii, fiecare utilizator poate sa aleaga felicitarea si mesajul potrivit pentru un eveniment sau o situatie data.

2.2. Agenda Contacte: membrii/abonatii keepto au posibilitatea sa isi creeze o agenda de contacte cu toti partenerii, clientii, colaboratorii, angajatii, etc., iar in agenda de contacte pot adauga toate evenimentele importante pentru fiecare contact in parte (zile de nastere, aniversari, onomastici, etc.). De asemenea, membrii/abonatii keepto pot sa isi programeze alarme pentru fiecare eveniment in parte si vor fi anuntati prin e-mail. Mai mult decat atat, daca sunteti membru/abonat puteti trimite felicitari anticipat catre fiecare partener iar acesta va primi felicitarea si mesajul la data prestabilita de dumneavoastra. In acest fel sunteti sigur ca nu veti uita sa le spuneti "La multi ani" partenerilor dumneavoastra de afaceri.

2.3. Calendar Evenimente: in aceasta sectiune a site-ului membrii/abonatii pot urmari toate evenimentele, alarmele si felicitarile programate pentru partenerii lor de afaceri. Evenimentele sunt afisate intr-o forma grafica deosebita atat sub forma calendaristica cat si sub forma tabelara. De asemenea se poate selecta afisarea pentru fiecare luna in parte sau pentru tot anul.


Cand va inregistrati ca membru, keepto va creeaza un cont personal care contine anumite date despre dumneavoastra: nume, adresa de e-mail, parola, etc. Fiecare membru are posibilitatea administrarii contului sau printr-o sectiune de administrare cont. In acesta sectiune va puteti personaliza contul de membru si puteti modifica optiunile dumneavoastra cu privire la:

In timp, keepto poate sa modifice serviciile oferite in functie de dorintele utilizatorilor sau in functie de interesele proprii. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii intelegeti si sunteti de acord ca produsele si serviciile pot suferi unele modificari cu sau fara anuntare prealabila. Daca la un moment dat nu sunteti de acord cu produsele si serviciile keepto, va rugam renuntati sa le mai folositi. Indiferent care este motivul pentru care la un moment dat nu mai folositi serviciile keepto (fie renuntati dumneavoastra la ele fie nu mai sunt disponibile pe site) nu veti fi despagubiti si nu vi se vor returna contravaloarea abonamentelor pe care le-ati platit.

Pentru mai multe informatii despre produse, servicii, abonamente si optiuni cititi sectiunea Servicii.

3. Utilizarea conturilor

Contul de membru keepto nu este transferabil catre terte parti. Aveti dreptul sa folositi toate produsele si serviciile disponibile tipului dumneavoastra de cont doar in scop personal sau in scopuri interne si in concordanta cu acesti Termeni si Conditii. Nu aveti voie sa transferati, imprumutati, inchiriati, vindeti contul dumneavoastra keepto catre terte parti.

4. Restrictii

4.1. Este interzisa: (a) crearea de produse derivate din produsele si serviciile keepto; (b) reproducerea produselor si serviciilor keepto; (c) vanzarea, inchirierea, distribuirea, sau comercializarea sub orice forma a vreunui continut (sau parti de continut) keepto (d) inlaturarea insemnelor de proprietate, sigle sau alte elemente de identificare ale produselor si/sau serviciilor keepto. Toate produsele si serviciile de pe site sunt proprietatea keepto. Orice utilizator/membru/abonat care plateste pentru serviciile keepto nu devine proprietar ci dobandeste doar dreptul de a folosi produsele si serviciile asa cum sunt ele furnizate, in concordanta cu Termenii si Conditiile de utilizare.

4.2 Sunteti de acord sa folositi produsele si serviciile keepto in concordanta cu legile Romaniei inclusiv, dar nelimitandu-se la acestea, cele privitoare la informatiile personale, copyight si/sau alte drepturi intelectuale.

4.3 Este interzisa folosirea site-ului www.keepto.ro pentru corespondenta de rutina sau pentru trimiterea mesajelor nesolicitate, in masa sau promotii publicitare de tip spam. Se considera de asemenea spam mesajele trimise catre persoane care nu va recunosc calitatea de contact/cunostinta.

4.4 Este interzisa utilizarea site-ului pentru postare, link-uri, e-mail sau alte forme de comunicare si distributie a materialelor de tipul: (a) orice materiale promotionale nesolicitate sau neautorizate; (b) continut cu caracter vulgar, obscen, pornografic, sexual, texte sau alte materiale ilegale, amenintatoare, abuzive, defaimatoare, indecente, instigatoare, discriminare, care incalca drepturi de proprietate sau orice alte drepturi intelectuale ale vreunui tert.

4.5 Este interzis sa impersonati alte persoane sau organizatii. Este de asemenea interzisa furnizarea de informatii false in formularul de inregistrare. Keepto protejeaza toti clientii sai simpotriva oricaror abuzuri online prin intermediul serviciilor pe care le ofera si va lua toate masurile legale de care dispune impotriva celor care violeaza drepturile de proprietate sau alte drepturi intelectuale.

4.6 Este interzisa folosirea serviciilor si site-ului keepto in vederea unei activitati concurente keepto sau care poate creea daune pentru keepto sau afiliatii sai.

4.7 Keepto isi rezerva dreptul de a sterge orice continut al utilizatorilor care incalca acesti Termeni si Conditii sau care nu este in concordanta cu interesele keepto. Keepto isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea unui utilizator pentru orice motiv.


5. Limitarea raspunderii

5.1. PRODUSELE SI SERVICIILE KEEPTO FURNIZATE PRIN SITE-UL WWW.KEEPTO.RO SUNT FURNIZATE <<ASA CUM SUNT>> SI <<IN LIMITA DISPONIBILITATII>>. KEEPTO, DIRECTORII, ANGAJATII, REPREZENTANTII, SAU ALTE PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE AFILIATE NU GARANTEAZA EXPLICIT SAU IMPLICIT CA SITE-UL WWW.KEEPTO.RO VA FUNCTIONA NEINTRERUPT SI CA ESTE FARA NICI O ERAOARE DE CONTINUT. IN CONSECINTA, KEEPTO, DIRECTORII, ANGAJATII, REPREZENTANTII SAU PERSOANELE AFILIATE NU ISI ASUMA NICI O RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE PIERDERI SAU DAUNE REZULTATE DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA UTILIZARII SITE-ULUI.

5.2. Keepto este exonerat de orice raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu in caz de forta majora sau alte cauze care nu depind de noi. Cazurile de forta majora sau care nu depind de noi includ, dar nu se limiteaza la: forte naturale (cutremure, inundatii, furtuni, intemperii, etc.), explozii, incendii, razboi, ordine judecatoresti, acte de hotie, pene de curent electric, lipsa functionarii conexiunii la internet, erori de functionalitate a serverelor sau echipamentelor tehnice de la keepto, virusii informatici, etc.

5.3. Prin prezentul acord fiecare utilizator accepta sa exonereze keepto, reprezentantii, afiliatii, directorii, angajatii si agentii sai de orice pierdere sau dauna ca urmare a utilizarii (sau imposibilitatea utilizarii) site-ului (indiferent daca foloseste variante demo sau platite) sau de incalcarea acestor Termeni si Conditii. Utilizatorul declara ca este de acord cu acesti Termeni si Conditii iar keepto (inclusiv reprezentantii, afiliatii, directorii, angajatii si agentii sai) nu este in nici un fel raspunzator pentru nici un material (text, video, etc.) prezentat sau transmis de utilizatori prin intermediul keepto, inclusiv materiale defaimatoare, ofensatoare sau ilicite.

5.4. Keepto, reprezentantii, afiliatii, directorii, angajatii si agentii sai nu sunt raspunzatori pentru nici un fel de daune sau prejudicii rezultate din situatii ca: (a) mesajele sau comportamentul oricarui utilizator; (b) accesul neautorizat al tertilor la informatiile utilizatorilor; (c) incalcarea drepturilor de autor sau alte drepturi de proprietate sau intelectuale de catre vreun utilizator .

5.5.Utilizatorii sunt singurii care raspund pentru continutul mesajelor trimise prin intermediul felicitarilor si pentru consecintele mesajelor respective.

5.6.Pe site-ul www.keepto.ro pot aparea link-uri catre alte site-uri partenere sau materiale publicitare ale altor companii. Keepto nu este in nici un fel responsabila pentru produsele, serviciile sau regulamentele acestora. Va sfatuim sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile altor site-uri si de asemenea sa verificati cu atentie produsele si serviciile oferite de partenerii, colaboratorii sau altor entitati fizice/juridice care isi fac publicitate prin intermediul keepto.


6. Modificarea Termenilor si Conditiilor sau a Serviciilor

Keepto isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica prezentul acord in orice moment fara o notificare prealabila. Modificarile pot include, dar fara a se limita la acestea, Termenii si Conditiile, produsele si serviciile oferite. Keepto va poate anunta modificarea acordului sau a serviciilor prin e-mail sau prin publicarea modificarilor pe site. Keepto poate sa interzica folosirea site-ului oricand. In cazul terminarii dreptului de utilizare membrii/abonatii nu vor putea recupera in vreun fel contravaloarea abonamentului sau a altor cheltuieli.

7. Politica de Copyright a keepto

7.1. Keepto respecta toate drepturile de proprietate intelectuale protejate prin lege si nu tolereaza niciunui utilizator/membru/abonat sa violeze drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane fizice/juridice. Daca vreun membru sau abonat keepto incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unui tert, keepto poate sterge imediat contul acelui membru fara o notificare prealabila. In astfel e cazuri membrii inculpati nu isi pot recupera datele din conturile proprii sau contravaloarea abonamentelor (in cazul serviciilor platite). Pentru semnalarea incalcarii drepturilor de copyright va rugam sa ne scrieti la abuzuri@keepto.ro.

7.2.Keepto nu isi asuma drepturi de proprietate asupra continutului utilizatorilor. Continutul utilizatorilor include, dar nu se limiteaza la texte si imagini, idei creatice, care apartin utilizatorilor si pe care acestia le trimit catre partenerii lor prin intermediul site-ului www.keepto.ro. Keepto isi rezerva insa dreptul de a folosi sau de a se inspira din continutul utilizatorilor pentru a imbunatati serviciile pe care le ofera. Utilizand site-ul autorizati implicit keepto sa poata folosi continutul dumneavoastra (in forma initiala sau modificat, adaptat, etc.) pentru imbunatatirea produselor si serviciilor.

7.3.Pentru a citi in totalitate politica drepturilor de proprietate intelectuala atat ale keepto cat si ale membrilor sau tertilor va rugam sa accesati Copyright Policy.


8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a se putea inregistra ca membru, fiecare utilizator trebuie sa completeze in formularul de inregistrare o serie de date cu caracter personal. De asemenea, in cadrul contului sau fiecare membru poate sa isi creeze o agenda de contacte cu date personale ale partenerilor sai. Toate aceste date cu caracter personal sunt protejate conform legilor Romaniei in vigoare si in concordanta cu politica de confidentialitate a keepto. Va rugam sa cititi cu atentie Politica de Confidentialitate a keepto. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii acceptati implicit si intreaga politica de confidentialitate a keepto si sunteti pe deplin responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor din contul dumneavoastra. Keepto nu este in nici un fel responsabila pentru orice pierdere sau prejudiciu rezultat din utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra. Keepto nu vinde, nu face schimb si nu imparte informatiile personale ale utilizatorilor cu nimeni fara permisiune expresa si prealabila a acestora.

9. Anularea sau stergerea contului
9.1. Daca un membru/abonat doreste (indiferent de motiv) sa renunte la serviciile keepto, poate sa stearga contul sau si intregul continut al contului din sectiunea Administrare Cont. In cazul stergerii contului toate informatiile (mesaje, agenda contacte, etc.) vor fi sterse si nu se vor putea recupera.

9.2.Keepto poate sa suspende sau sa stearga un cont de utilizator cu preaviz de 24 ore daca se incalca acesti Termeni si Conditii sau fara preaviz daca se considera ca actiunile acelui utilizator pot aduce prejudicii materiale, de imagine sau acuzatii juridice pentru keepto sau pentru afiliatii sai.

9.3.In cazul stergerii sau suspendarii contului (indiferent ca este la initiativa utilizatorului sau a keepto) abonatii nu isi vor putea recupera contravaloarea abonamentelor platite sau alte cheltuieli.


10. Dispozitii finale si tranzitorii

Prezentul acord impreuna cu Politica de Confidentialitate se supun legilor Romaniei in vigoare si reprezinta intregul contract dintre utilizator si keepto.ro cu privire la produsele si serviciile keepto si anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la subiectul tratat aici.

Va recomandam ca, din cand in cand sa verificati daca au avut loc schimbari ale Termenilor si Conditiilor de utilizare sau a Politicii de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile sau cu Politica de Confidentialitate va rugam sa nu mai utilizati site-ul www.keepto.ro

Pentru intrebari, sugestii, reclamatii va rugam sa ne contactati la office@keepto.ro.