Calendarul de evenimente

Calendarul de Evenimente este un instrument GRATUIT care va permite sa urmariti foarte usor toate evenimentele importante pentru afacerea dumneavoastra si de a profita de aceste oportunitati.

Administratorii Keepto actualizeaza permanent in calendar toate evenimentele generale (zile onomastice, sarbatori oficiale, evenimente internationale, zile nationale, etc.).

Pe de alta parte, dumneavoastra puteti sa va administrati evenimentele personale (zile de nastere ale partenerilor, evenimente diverse, etc.) si le puteti urmari in doua variante grafice profesionale. Pentru a fi cat mai usor de urmarit, evenimentele sunt afisate dupa un cod de culori in functie de importanta lor.

Calendarul de Evenimente preia automat toate evenimentele (de ex. Zile de nastere) pe care le introduceti in Agenda de Contacte fiind astfel un instrument foarte usor de folosit.

Calendarul de Evenimente este un serviciu GRATUIT. Pentru a putea utiliza acest instrument este necesar sa va inregistrati.

Alte servicii profesionale GRATUITE pentru toti membrii keepto:

 1. Felicitari Gratuite (Felicitarile gratuite sunt marcate cu o banda portocalie pe care scrie "GRATIS" fiind astfel foarte usor de identificat)
  mai multe detalii »
 2. Agenda de Contacte (Puteti sa va creati o agenda profesionala cu toti partenerii, colaboratorii, clientii sau angajatii dumneavoastra pe categorii. Pentru fiecare contact in parte puteti introduce evenimente si alerte)
  mai multe detalii »
 3. Free Reminder (Va trimitem alerte pentru zile de nastere ale partenerilor sau alte evenimente importante)
  mai multe detalii »
 4. Istoricul felicitarilor trimise (Vizualizarea tuturor felicitarilor pe care le-ati trimis)
  mai multe detalii »
 5. Programare Felicitari (Puteti sa programati trimiterea automata a felicitarilor pentru o data viitoare. De asemenea puteti vizualiza si/sau renunta la felicitarile pe care le-ati programat)
  mai multe detalii »

Toate aceste servicii oferite de keepto sunt absolut GRATUITE.
Creeaza-ti acum un cont keepto si comunica profesional cu partenerii tai.

creeaza cont