Felicitari Gratuite

Keepto va ofera GRATUIT felicitari profesionale pentru diverse ocazii.

In toate categoriile, pe langa felicitarile premium gasiti si felicitari gratuite pe care le puteti trimite partenerilor dumneavoastra. Felicitarile gratuite sunt marcate cu o banda portocalie pe care scrie "GRATIS" fiind astfel foarte usor de identificat.

Indiferent daca sunteti inregistrat sau nu ca membru keepto, puteti trimite felicitarile de tip gratuit direct pe e-mail intr-o forma grafica profesionala.

Va recomandam sa va creati un cont de membru care de asemenea este GRATUIT si care va ofera o serie de avantaje.
Unul din avantajele de a fi membru este acela ca puteti personaliza felicitarile cu datele dumneavoastra si/sau ale firmei. Astfel, felicitarile pe care le trimiteti vor fi insotite de o semnatura profesionala pe care o puteti personaliza in functie de preferintele dumneavoastra.

Alte servicii profesionale GRATUITE pentru toti membrii keepto:

 1. Agenda de Contacte (Puteti sa va creati o agenda profesionala cu toti partenerii, colaboratorii, clientii sau angajatii dumneavoastra pe categorii. Pentru fiecare contact in parte puteti introduce evenimente si alerte)
  mai multe detalii »
 2. Calendar de Evenimente (Vizualizarea calendarului cu toate evenimentele dumneavoastra in doua variante grafice de exceptie)
  mai multe detalii »
 3. Free Reminder (Va trimitem alerte pentru zile de nastere ale partenerilor sau alte evenimente importante)
  mai multe detalii »
 4. Istoricul felicitarilor trimise (Vizualizarea tuturor felicitarilor pe care le-ati trimis)
  mai multe detalii »
 5. Programare Felicitari (Puteti sa programati trimiterea automata a felicitarilor pentru o data viitoare. De asemenea puteti vizualiza si/sau renunta la felicitarile pe care le-ati programat)
  mai multe detalii »

Toate aceste servicii oferite de keepto sunt absolut GRATUITE.
Creeaza-ti acum un cont keepto si comunica profesional cu partenerii tai.

creeaza cont