Activitate (istoric)

In contul dumneavoastra keepto puteti sa vizualizati intreaga activitate intr-o anumita perioada de timp. Vedeti toate felicitarile trimise in acea perioada si adresele de e-mail la care au fost trimise.

Acest serviciu de vizualizare a istoricului pentru contul dumneavoastra este gratuit si presupune doar inregistrarea ca membru keepto completand formularul de inregistrare.

Alte servicii profesionale GRATUITE pentru toti membrii keepto:

 1. Felicitari Gratuite (Felicitarile gratuite sunt marcate cu o banda portocalie pe care scrie "GRATIS" fiind astfel foarte usor de identificat)
  mai multe detalii »
 2. Agenda de Contacte (Puteti sa va creati o agenda profesionala cu toti partenerii, colaboratorii, clientii sau angajatii dumneavoastra pe categorii. Pentru fiecare contact in parte puteti introduce evenimente si alerte)
  mai multe detalii »
 3. Calendar de Evenimente (Vizualizarea calendarului cu toate evenimentele dumneavoastra in doua variante grafice de exceptie)
  mai multe detalii »
 4. Free Reminder (Va trimitem alerte pentru zile de nastere ale partenerilor sau alte evenimente importante)
  mai multe detalii »
 5. Programare Felicitari (Puteti sa programati trimiterea automata a felicitarilor pentru o data viitoare. De asemenea puteti vizualiza si/sau renunta la felicitarile pe care le-ati programat)
  mai multe detalii »

Toate aceste servicii oferite de keepto sunt absolut GRATUITE.
Creeaza-ti acum un cont keepto si comunica profesional cu partenerii tai.

creeaza cont