Programare felicitari

Daca va inregistrati gratuit ca membru keepto aveti posibilitatea sa programati trimiterea de felicitari pentru orice data doriti. Noi vom expedia automat felicitarile programate de dumneavoastra la data respectiva.

Chiar daca sunteti in concediu, in delegatie sau pur si simplu sunteti foarte ocupat(a), felicitarile dumneavoastra vor ajunge la destinatie. Keepto va ajuta sa comunicati usor si sa va consolidati relatiile de afaceri cu partenerii.

Daca ati programat mai multe felicitari si nu mai retineti catre cine si pentru ce data, aveti posibilitatea sa vizualizati toate felicitarile pe care le aveti programate. Puteti sa le stergeti si sa le reprogramati dupa cum doriti.

Keepto - felicitari inteligente pentru afaceri de succes.

Alte servicii profesionale GRATUITE pentru toti membrii keepto:

 1. Felicitari Gratuite (Felicitarile gratuite sunt marcate cu o banda portocalie pe care scrie "GRATIS" fiind astfel foarte usor de identificat)
  mai multe detalii »
 2. Agenda de Contacte (Puteti sa va creati o agenda profesionala cu toti partenerii, colaboratorii, clientii sau angajatii dumneavoastra pe categorii. Pentru fiecare contact in parte puteti introduce evenimente si alerte)
  mai multe detalii »
 3. Calendar de Evenimente (Vizualizarea calendarului cu toate evenimentele dumneavoastra in doua variante grafice de exceptie)
  mai multe detalii »
 4. Free Reminder (Va trimitem alerte pentru zile de nastere ale partenerilor sau alte evenimente importante)
  mai multe detalii »
 5. Istoricul felicitarilor trimise (Vizualizarea tuturor felicitarilor pe care le-ati trimis)
  mai multe detalii »

Toate aceste servicii oferite de keepto sunt absolut GRATUITE.
Creeaza-ti acum un cont keepto si comunica profesional cu partenerii tai.

creeaza cont