Free reminder

Instrumentul pentru alarme va permite sa configurati alerte pentru fiecare eveniment important.

Veti primi alerte pe e-mail in functie de preferintele dumneavoastra: in aceeasi zi, cu 1, 2, 3, 4, sau 5 zile inaintea evenimentului. De asemenea, puteti opta daca alerta sa fie valabila anual (veti primi alerta in fiecare an la data respectiva) sau doar o singura data.

Puteti oricand sa activati sau sa dezactivati serviciul de alerte fara a sterge evenimentele respective din Agenda de Contacte sau din Calendarul de Evenimente. Astfel, setarile dumneavoastra pentru alarme raman active dar puteti sa intrerupeti temporar alarmele pe care le primiti prin e-mail.

Alte servicii profesionale GRATUITE pentru toti membrii keepto:

 1. Felicitari Gratuite (Felicitarile gratuite sunt marcate cu o banda portocalie pe care scrie "GRATIS" fiind astfel foarte usor de identificat)
  mai multe detalii »
 2. Agenda de Contacte (Puteti sa va creati o agenda profesionala cu toti partenerii, colaboratorii, clientii sau angajatii dumneavoastra pe categorii. Pentru fiecare contact in parte puteti introduce evenimente si alerte)
  mai multe detalii »
 3. Calendar de Evenimente (Vizualizarea calendarului cu toate evenimentele dumneavoastra in doua variante grafice de exceptie)
  mai multe detalii »
 4. Istoricul felicitarilor trimise (Vizualizarea tuturor felicitarilor pe care le-ati trimis)
  mai multe detalii »
 5. Programare Felicitari (Puteti sa programati trimiterea automata a felicitarilor pentru o data viitoare. De asemenea puteti vizualiza si/sau renunta la felicitarile pe care le-ati programat)
  mai multe detalii »

Toate aceste servicii oferite de keepto sunt absolut GRATUITE.
Creeaza-ti acum un cont keepto si comunica profesional cu partenerii tai.

creeaza cont